CDrive riemaandrijvingafbeelding-tandwiel-en-riem-300x172

De opmars van riemaandrijving in fietsen is niet meer te stuiten. Technologische voordelen van nieuwe materialen en productie methoden hebben dit mogelijk gemaakt.

De voordelen zijn bekend: lichter in gewicht, langere levensduur, stille aandrijving en een andere “Look”, ook veiligheid kan als argument worden gebruikt.

Na jaren van experimenteren beginnen steeds meer merken met het leveren van fietsen met een riemaandrijving. Was voorheen deze markt uitsluitend voor exclusieve merken, inmiddels komen er ook merken met een lagere prijs al met modellen met riemaandrijving.

Middensegment

Speciaal voor dit middensegment heeft CDrive een riemaandrijving ontwikkeld.

CDrive heeft zijn productie proces op massa productie ingericht. Dit houdt in dat CDrive een goed product kan bieden voor een zeer concurrerende prijs. CDrive is speciaal voor stad/vrije tijd gebruik, of dit nu elektrisch, vouwfiets of kinderfiets is dat maakt niet uit. CDrive is niet ontwikkeld voor ATB of race.

Deze riem is te combineren met de meest voorkomende naven.

CDRIVElogo

Samenwerking

Om fabrikanten te adviseren in het gebruik van riemaandrijvingen en waar frame en fiets aan moeten voldoen is CDrive een samenwerking aangegaan met JP Trading&gineering.

Bent u fabrikant van fietsen en denkt u wel eens na over het gebruiken van een riemaandrijving of heeft u al een model in uw programma met een riemaandrijving. Neem dan vrijblijvend eens contact  op met JP Trading&gineering.