Elk commercieel succes begint met een goed idee. Maar om te komen van een concept tot een product dat gereed is voor grootschalige productie, is een grondige doorontwikkeling en testfase vereist.

JPT& is ook in deze fase uw partner. Indien uw specifieke situatie aanvullende kennis en kunde vereist, beschikken we over een breed netwerk van bedrijven om in deze behoefte te voorzien.

Nieuw Product

De doorontwikkeling van een geheel nieuw product start met een grondige technische uitwerking. Als ontwikkelaar met een technische achtergrond kan JPT& een product volledig uitwerken met CAD tekeningen in 2d en 3d tot de werktekeningen of zelfs het prototype toe.

Verbeteren van bestaand product

Soms zijn er situaties dat een product niet (meer) 100% voldoet aan de marktvraag. Dit kan door een verandering in de markt, zoals een veranderende trend bij eindgebruikers. Ook kan een verandering in productie technieken er toe leiden dat een product op een andere manier geproduceerd kan worden.

JPT& ondersteunt in het technisch aanpassen van uw product en/of productieproces.

Maken van Prototypes

Regelmatig dient een idee uitgewerkt te worden in een prototype. Vaak ontbreekt het aan de tijd of kunde om dit te doen. JPT& kan hierin bijstaan, vanaf de uitwerking van het concept tot een kant en klaar prototype. Hiervoor beschikt JPT& over een breed netwerk van producenten.

Neem vandaag nog contact voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.